A to te nejak diskvalifikuje nebo v CR je potreba schvaleni od rodina.cz aby clovek mohl otehotnet?
Koukam ze to bylo velke stesti ze jsem se s temahle nazory v oodstate vubec nesetkala v dobe pred-/ tehotenstvi.
Mela jsem deti v 33 a 38 a opravdu nikdy mne nenapadlo kategorizovat se vekove nejak nepatricne. Obe tehotenstvi bez nejmensiho problemu, dva skvele prirozene porody vesmes podle mych predstav a prani, bez zraneni, a taky vlastne poceti do 3 mesicu od rozhodnuti. Takze na mistnimi davovymi nazory vetsinou ziram jak z jine planety. Jo a znam soustu zen kolem sebe v podobne situaci jako ja.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.