No, tak jasné, poradenství je ve volných povoláních, tam je třeba věštění z koule. Pak máš psych poradenství, to je jak jsem psala a pak psychoterapii a tam musíš mít tu atestaci... Takže já budu mít ofiko poradenství a budu dělat psychoaterapii, protože jsem si přerušila a. Přípravu na moc dlouho a musela bych znovu na 5 let do kliniky na plný úvazek, takhle budu mít poradnu a budu chodit spíš na praxe jako dobrovolník (abych úplně neztratila kontakt s klinikou), což je ok, protože nebudu dělat diagnostiku, kde by mi atestace (tedy její praxe a znalosti) byla nejvíc platná.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.