| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Hm, to je opravdu zvláštní...rybíz má sám o sobě tak moc pektinu , že tuhne i sám, ani se nemusí nic želírovacího přidávat. Možná kdyby byl hooodně přezrálý tak želíruje hůře, protože čím zralejší ovoce, tím méně pektinu obsahuje. Zkusila bych přidat kyselinu citronovou, protože pektiny reagují a vytvářejí gely v kyselém prostředí. Mělo by to ztuhnout~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.