| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

myslím, že teď už to nemá cenu s tím něco dělat, do jogurtu tekutá nevadí a další dávka se třeba povede.
Z povařeného pasírovaného jsem nikdy nedělala - není chyba v tom povaření? máme pasírovací mlýnek za studena.
Taky mně nikdy nenapadlo dávat Gelfix (lepší je podle mně Pektogel) do rybízu, pokaždé jenom svařím. Musí se opatrně přidávat cukr, aby se nepřerušil var a zkoušet na talířek, jestli vystydlá kapka ztuhne - pokud ano, je hotovo, pokud ne, vařit dál. Proto si myslím, že teď, když vystydl,se s tím už nic nenadělá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.