Ahojky!
Tak už máme po Karlštejnské dovolené, tak vám to tu trochu vytapetuji...
Máme novinku. V neděli v noci u nás byla zoubková víla a vyměnila Máťovi z pod polštáře jeho první vypadlou jedničku vpravo dole za bublifuk. Takže výměna zoubků probíhá naplno, nejdřív v květnu vyrostly dvě šestky, nyní pro změnu jednička venku.
Jo a Máťa se nám pěkně rozbaštil, takže začal poněkud až moc nabírat. Pěkně se zakulatil a ačkoliv jen o cenťák, tak přibral kilo, takže má 113 cm a 20 kg. No, když to tak půjde dál, tak ho budu muset zase začít naopak krotit.
Jíťo, tuhle mi kamarádka říkala, že někde četla, že děti narozené v dubnu moc pohybově nadané nebývají. No, něco na tom bude. Když se mi kamarádky chlubí kolik temp jim sotva pětileté děti uplavou v bazénu bez rukávků, tak nestačím zírat. Máťa sice jezdí na kole bez koleček od loňska, do dvaceti km za odpoledne s přestávkami v pohodě dá, ale to je asi tak jediný sportovní výkon, kterým se lze "chlubit". S logopedií drží palce.
Peťo, gratulace ke zdravotnímu zlepšení. Až se dostanu k FB, tak se juknu na fotečky. Běžně mám zapnutý jen messenger v mobilu, takže klasicky na FB nechodím. Ale ráda udělám výjimku...
A kde máme další dřívější dopisovatelky. Cožpak už jsem nikdo další ani nenakoukne a nenapíše ani řádeček???
A nyní ta tapetáž...