Syn (7 let) mi nejčastěji pomáhá při hledání - nevím kam jsem dala klíče, peněženku, mobil atd. On má větší přehled než já a připravuju ho tak na budoucí péči o sklerotického rodiče.
Pravidelné povinnosti nemá nikdo z naší rodiny. Děláme věci nárazově, když je to aktuální. Na úklid máme paní, o zahradu se starám já. Kočku krmím sama, je to mé zvíře. Syn dělá kupodivu ochotně cokoliv, o co je požádán.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.