| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Broskve do horké vody na cca 5 minut, pak hned do studené, oloupat, co nejde oloupat, oříznout. Slupka zhořkne. Vypeckovat, pokrájet, podliju lehce vodou, rozdusím a trochu ponorným mixerem pomixuju, ale tak, aby zůstaly kousky. Pak použiju pektogel a udělám dle návodu. Cukru jsem požila 800g na kilo ovoce. Horké nalít do skleniček, dát na pět minut dnem vzhůru a pak obrátit zpět. nezavařuji.

dej si pozor na olizování lžíce nebo vařečky, broskve se rády kazí!

Do několika sklanic jsem přidala mandle na plátky, do několika nahrubo nastrouhaný zázvor a taky je to mňamka.

At se džem podaří ;-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.