Zavařit půlené jako kompot - lze použít v zimě na koláče. Udělat povidla - zatímco klasická broskvová marmeláda je bez přísady dalšího ovoce taková nijaká, broskvová povidla jsou moc dobrá - do čeho dáš švestková nebo hrušková, do toho se hodí i broskvová. Upéct broskve v županu - napůlit, středy naplnit rybízovou marmeládou a omočit v mletých nebo strouhaných mandlích, zabalit do listového těsta a upéct.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.