Přidat odpověď
Kukuřice ono tohle totiž předem nikdy nevíš, to až zpětně. Taktéž jsem byla kdysi přesvědčená o tom samém, 16 let, vše společné, měla jsem v něj naprostou důvěru, nikdy by mně nic podobné nenapadlo. A pak najednou manžel zblbnul, praskla milenka a manžel odkráčel středem s tím že chce ještě žít a s námi už ho to nebaví :( Fakt dost překvápko.
Měli jsme dvě malé děti a byla jsem v tu dobu na mateřské a už bez příjmu, protože jsem čerpala rodičák zrychleně, s tím že dítko půjde do školky po 3 roce a až ho vezmou (u nás se nedostanou někdy ani 4-leťáci. Musela jsem rychle nastoupit práce a zajistit si hlídání. Kdybych však s ním byla odejita do nějaké tramtárie a ztratila své zázemí tak jsem se snad šla pást.
Byla to obrovská životní lekce a už nikdy bych nic podobného neudělala, tedy zůstat bez vlastního příjmu odkázaná manžela. Protože to byla jedna z věcí která se na tom všem podepsala, z respektované partnerky jsem se postupně na mateřské stala spíš domácím spotřebičem.
A zakladatelku chápu, ono peníze totiž nejsou všechno. Opustit svůj svět je těžké, někdo na to není prostě typ.
Předchozí