| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zavařovala jsem vždycky jenom pyré z ovoce, žádná voda, cukr, vločky, pudingy (ty jsou jen k navýšení objemu hmoty - nastavit ovoce pud.práškem a vodou mi nedávalo smysl).
Zavařovala jsem buď samotná jablka a nebo přesnídávky míchané - 2 díly jablek a jeden díl buď višně nebo švestky, špendlíky, dýně.
Zapomenuté byly bez plísně či viditelných známek kvašení a kažení i po šesti letech.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.