| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Arsi, je to hrozný, ale je to tak. Já taky pozoruju u dcery ve speciální škole, že strašně moc maminek je tam rozvedených, některé už mají i nové partnery. Je to ale hrozný, jak se většina matek teda cítí - já teda nemám pocit, že bych měla být chlapovi vděčná, že od nás neutek. Já bych taky mohla zdrhnout a nezdrhám, i když se mi často chce.....Ale ten pocit, že bych neuměla vydělat dost peněz, abychom s tím třeba zvládla vyjít s dětmi sama bez chlapa, ten pocit znám velice důvěrně. Ale na druhou stranu zase vidím, že on má taky problémy, taky se nedaří atd, přestože má narozdíl ode mě letitou praxi, ale v dnešní době být OSVČ a vydělat prachy není žádná sranda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.