Pan doktor ve svých knihách a článcích možná propaguje dobré věci. Bohužel jsem jednou z těch, které jeho knihy a články nikdy číst nechtěly a nikdy nebudou!
Nejsem ignorant, ale jeho názory a názory podobných mi vhánějí slzy do očí. Proč? Mám až moc zdravotních komplikací, abych na něco jako je přirozený porod a těhotenství vůbec mohla pomyslet.
Běhání po přednáškách, sezení u internetu mi nehrozilo - s nohama u stropu to ani nejde!
Děkuji za to, že mé první dítě se mohlo narodit pod dohledem všech těch "zbytečných lékařů" v Motole. Jsme oba zdraví a to je hlavní. Mojí největší výhrou bylo to, že jsem mohla rodit normálně, což samo sebou bylo veliké riziko.
Můj syn byl a je naprosto šťastné dítě. Vůbec si nepamatuji, že by někdy plakal. Ano vlastně pouze když jsem si ho snažila dát do šátku. Ten bytosně nenáviděl...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.