Ahojky, taky byl pro vás ten první týden ve škole tak hektický jako pro mě? budeme si hold muset zvyknout na jiný režim... je to teď náročnější... ráno děti rozvést na 2 různá místa zabere víc času, svačinu nachystat a aspoň trochu něco posnídat jsme ve školce taky neřešili, tak je to teď pro nás to ranní vstávání náročnější
už jsme měli i každý den od středy úkoly - takové ty uvolňovací cviky - kreslení obloučků, koleček apod., stříhání písmenka A do složky na písmena a taky číslic 1-5, takže o zábavu postaráno
za první týden jsem nechala ve škole přes tisícovku, sice v tom jsou i obědy na září, ale i tak je to dost vysoká bilance... platili jsme čip na obědy, třídní fond, fotky pro prvňáčky a kino do školní družiny
jak to zvládáte vy? taky už děti mají úkoly? co se učí? u nás už mají matematiku a češtinu rozjetou. Od příštího týdne jim začnou i ostatní předměty. Z kroužků ze školní družiny jsem nakonec zvolila atletiku a hru na klávesy a taky ještě soubor Valášek, ale nevím jestli bude chtít spolupracovat... když jsem mu říkala o kroužcích, nějak nechtěl o nich slyšet...