| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

mrazím kde co. Hotová jídla jenom zbytky, plánovaně do mrazáku moc nevařím, čerstvé je chutnější. Mrazím třeba makovou nádivku do buchet - když mám vytahovat a mýt mlýnek a svařovat mák, který příšerně prská, tak už udělám aspoň dvě tři dávky (z kg máku), popř. když dělám fazole s lečem, vaří se to dlouho, tak ať je toho rovnou víc.
Dávám do do kelímků od Ceresu, sama ho nepoužívám (smažím na sádle), krabičky mně sbírá tchýně. Taky používám krabice od mléka, uříznu vršek, vypláchnu horkou vodou. Tekuté věci (vývar, sirup) liju dírou a zašroubuju. Jinak udělám velkou díru, či seříznu na potřebnou velikost a vložím celé do sáčku. Zamrazím nastojato, pak můžu i položit. Perfektní využití protoru a (skoro) nulové náklady.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.