Letos poprvé pěstuji rajčata a dvě rostliny jsem musela kvůli plísni zlikvidovat. Bylo na nich tak 5-10kg krásných, velkých, jak brčál zelených rajčat.
Co s nimi?
Dozrají i když jsou úplně zelený? Nebo jenom ty do oranžova?
Jak je nechat dozrát? Četla jsem, že v teple a ve tmě, ale jak to prakticky provést? Předpokládám, že navíc v jedné vrstvě.
Případně- upravujete/zavařujete je nějak? Pokud ano- prosím recept!
A jak je to s jedovatostí? Odstraní se varem/v kyselém? Na různých místech čtu něco jinýho a jsem z toho jelen.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.