| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

V kyselém se sice rozkládá, ale pokud vím, tak na další alkaloidy.

Ale on je mnohonásobně míň toxický než bramborový solanin, tak zas není třeba se ho extrémně bát. V čalamádě fakt neva, tam ho je trošku. navíc, on tomatin je i ve zralých rajčatech, hlavně v "bubáku".


Jednotlivě do sáčků můžeš, můžeš i ve větším množství do krabice, to je jedno. Každopádně musí se to hlídat, zelená rychle chytají plísně a jedno hycvené nakazí ostatní v krabiti. Proto je celkem zvykem vbalit po jednom či málo kusech. Musí to být uzavřené, aby se tam ethylen z jablek koncentroval, ale ne neprodyšně, kvůli těm plísním. Proot je papírový obal fajn.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.