Letos jsem poprvé dělala kečup,z hodně zralých rajčat,která jsem jen rozkrájela a komplet s celým i tím vodovým vnitřkem dala do hrnce a minim.30 min.se to vařilo.Nakonec jsem vše přepasírovala,chvilku zas povařila,dala do sklenek a cca 20 min na cca 85 st.zavařila.Dle receptu jsem tam dala i cibuli+koření. Chuťově je kečup dobrý,ale nechápu proč je tak tekutý - se snad měl vařit mnohem déle,aby se vyvařila téměř veškerá voda z rajčat?Před vl.vařením kečupu jsem k rajčatům nebo spíš pod rajčata žádnou vodu nepřidávala.
Jak dlouho vlastně šťávu z rajčat či ještě nepřepasírovanou směs vaříte nebo kde je chyba?Díky za rady.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.