| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mít naše školka zavírání v 8, tak tam vozím dítě asi večer :).

Máme dětičky dopravit do 8.45, to jim začíná svačinka (nebo v 9 tak nějak).

Protože celý život chodím pozdě a žiju, nehrotím, a protože mimčo třeba v noci dvě hodiny nespí a nosím...tak by mi v tu chvíli asi bylo putna jestli by si tam na mě někdo ráno honil ego, že příjdu pozdě. Školka je hraní a hlídání - placené námi rodiči a rodiči skrz daně a jako služba se má chovat - tedy zákazník náš pán, ne naopak jak jsme zvyklí z komunismu.

My teda máme naprosto úžasné paní učitelky, které téměř s ničím nemají problém, vyjdou vstříc a ráno nás dnes na prvním dni přivítaly v 9.50, poobdivovaly miminko, které se mezitím cestou stihlo pokakat :))).

V 8 jsme vstávali a to jsem se po měsíčním nespaní mimina nemohla probrat já, natož to mimčo, které mělo v noci bolení a školkáč, který toho taky moc nenaspal tím pádem.

Obědy se nahlasují předem takže žáden stres. Holt mé dítě udělá o to jedno kolo-kolo mlýnský méně.

Navíc nevím jak teda ráno řešit situaci když se dítěti chce kakat (to je tak na 15 minut a zároveň se mu zásadně chce těsně před odejitím z domu), to ho jako zakladatelka má nechat pos.....t? Nebo mu to nějak zakázat nebo co? To by na mě jako na dospělého zkusil někdo jednou... Zavolala a omluvila se, že příjdou později, nic se nestalo....svět se nezboří!

Situace, kdy se starší chce kakat zásadně před odchodem a do toho když si tam tak kaká, tak se potento mimino až za ušima a je na převlečení....no tak holt příjdem později ikdyby to měla být návštěva u prezidenta....nebo mám nechat pos...t starší dítě cestou a mladší v tom smradlavém a posraném oblečení nést sebou??? Prostě tohle jsou holt malé děti nejsou to dospělí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.