Máme skleník plný rajčat,která průběžně sklízíme. To že dělám denně fakt mísu salátu a s manželem a dětmi jí pokaždé sníme,div se nepopereme,ani nemluvim. Potom sem zavařovala lečo. Dost často je přidávám i do různých jídel,nebo prostě jen jako přílohu. Co z nich ještě děláte vy ostatní? Kečup nechci. Ale jdou třeba naložit do oleje,aby vydržely i jedlé třeba na pizzu a tak? NEBO co s nimi??? Jakékoliv tipy a rady uvítám :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.