| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No to se s tím tedy namakáš, já rajčata zásadně neloupu, jen rozkrojím, rozvařím, rozmixuju, pak přeliju přes síto, aby chytlo slupku a případná zrníčka, pokud nějaká zbydou, do vzniklé hmoty přidat na 1kg rajčatové šťávy 20g soli a 30g cukru pro její konzervaci, povařit a plnit do sklenic, někdo už nezavařuje, já ano na 90°C/20 minut. Jestli máš rajčata normální - hodně šťavnatá, tak musíš po propasírování přes síto ještě vařit a vyvařit vodu, pak teprve přidat podle hmotnosti cukr a sůl, pokud tedy chceš mít pyré hodně husté.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.