Přidat odpověď
Upsala jsem se, že se syn zůčastní výměnného pobytu studentů. Nechci ho připravit o tuto možnost, já jsem tu možnost neměla, moje ségra už ano, ale jak to bylo tehdy už si nepamatuji a jinak to vnímá dítě a jinak rodič, co zajišťuje servis.
Asi to bude jiné škola od školy, ale potřebovala bych alespoň získat představu. Vím jen, že se bude jednat o studenta/-tku buď z Francie, Německa, či Turecka (asi to nepůjde moc ovlivnit) a jen, že bude potřeba zajistit přespání, snídani a večeři. To bych snad mohla zvládnout.
Ale mám obavy, že se toho bude chtít po mě více. Navíc se objevují první komplikace - manžel přesně ve stejnou dobu bude na služební cestě v zahraničí - tudíž budu na vše sama. Navíc budu těsně po porodu (pokud porodím opět s týdenním zpožděním bude miminku přesně týden v době příjezdu). K tomu se starám ještě o 3-letou dceru, pomoci mi může akorát puberťačka. Takže pokud budou nějaké komplikace, tak ani nebudu doma. Další jsou moje obavy, zda hrozí, či nehrozí nějaká možnost nakažení nějakou i běžnou nemocí miminko.
Díky všem za zkušenosti.
Předchozí