| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Viděla jsem reportérku,kterak dotyčnou dámu zpovídala doma.
Vulgární to bylo hrozně,ta paní je opravdu dost odbržděná.
Nemyslím si,že by bylo nutno ji zrovna násilně léčit,ale na druhou stranu,obtěžuje-li svým chováním lidi v metru nebo kdekoli,od čeho tu máme policii,všelijaké ochranky,než na to aby ji vyvedli,případně to ještě nahlásili k přestupkovému řízení.Ona se jistě nenapraví,ale postižené okolí by aspoň mohlo mít pocit,že se něco děje v jeho prospěch.
Shodou náhod jsem včera v metru zažila něco trochu podobného.
Kousek ode mne jsem zaslechla zvýšený hlas,který se nedal pominout.
Dáma hovořila česky s americkým přízvukem(chvíli jsem si myslela,že to jen tak hraje,znělo to hodně uměle,ale při vystupování si mumlala už jen americké vulgarity,takže asi opravdu nějaká čechoameričanka) a nadávala své sousedce,která ji zřejmě upozornila na to,že metro není primárně prostor určený ke zpěvu.My všichni jsme se pak dozvěděli,jací jsme přízemní lidičkové,kteří brání tanci a zpěvu v metru,bylo nám obecně tykáno,přičemž jsem z monologu měla dojem,že kromě pražského metra všude jinde jezdí z práce rozjásaní lidé s písní na rtech. Dáma působila ani ne jako blázen,spíš si něco zobla a své projevy nezvládala.
Ale proč bych měla vystupovat,když se cítím býr obtěžována takovýmito projevy nevychovanosti?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.