| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Krevetko,
myslim, ze by nebylo od veci si uvedomit, ze jsi platici zakaznik, on se ma pripravit na hodinu a udelat ji pro tebe co nejlepsi, ne ty, ty si muzes delat co chces, treba jen celou dobu mlcet. Za to si platis. I za to, aby byl k tvym nedostatkum laskavy si platis. Duvod k panice by byl, kdyby to bylo obracene, kdybys treba v praci byla ty placena za to, ze se domluvis a nezvladala to. Tady je tomu presne naopak.
Pak je taky dobry si uvedomit, ze jeho to jiste nijak neudivuje, jak dobre nebo spatne kdo mluvi.

jina vec je, jak se jako zacatecnik naucit konverzovat. Mne pomaha ucit se cele vety. Kdyz jsem zaskocena, a to jsem tak nejak vzdycky, se mi nejlip vybavi cela veta.

uplne nejlip se mi na mluveni osvedcilo "learn in your car french", ale je to bohuzel v anglictine, nicmene perfektne vystavene od kratkych slovnich spojeni po cele vety a postupne inkorporovana gramatika, vse jen poslechove, devet hodinovych cedecek, jedna veta anglicky, dvakarat po sobe francouzsky, k tomu jen knizecka s prepisem poslechu. V cestine je takova poslechova "2000 nejpouzivanejsich francouzskych slov" to jsou 3 CD, slova a vety, ale chybi tomu ta systematicnost a rostouci narocnost.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.