Vím, že by MĚ bez něj bylo lépe. Kdybych neměla děti, tak s nm nejsem ani minutu. Ale přecejen mi to pořád vychází výhodněji to s ním vydržet. I ta část na nájem, co přispívá, mi pomůže. Bez ní bychom asi museli bydlet v garsonce. A to, že si s malým pohraje nebo ho pohlídá, když pracuju, je taky velká pomoc. Beru to tak, že to mám o něco jednodužší, než samoživitelky, které jsou úplně bez chlapa.
Samozřejmě, že kdyby se na obzoru objevil někdo, o kom bych věděla, žě by nám tatínka nahradil, tak ho beru všemi deseti. Ale upřímně, jaký chlap by se hrnul do vzahu s těhotnou, s dítětem na krku, že
Díky všem moc za podporu a pohlazení. To je přesně to, co teď potřebuju. Vím, že to zvládnu. Jen už mě nebaví být pořát ta superžena a chvilku si potřebuju taky pofňukat
Jen opravdu vážně přemýšlým, jak to udělat, abych s tímhle člověkem už OPRAVDU znovu neotěhotněla. Bohužel jsme fakt nějaký superplodný pár. HA mi nesedí, tělísko je podle mě dost rizikové a kondom...no prostě bez kondomu ani ránu a ať se staví třeba na hlavu. A navíc, proč si mám huntovat zdraví zase jen já. Sex sice máme třeba jednou za měsíc nebo za dva (ono jsou to pro mě opravdu "manželské povinnosti" aby to s ním bylo trochu k vydržení a neodnášely to děti). Takže ta nejlepší antikoncepce - abstinence, bohužel nejde.