Potřebuju nějakou šikovnou radu. Jak na srnčí nevykoštěné maso. Manžel mi přinese odpoledne půlku srnky a já si jí budu muset sama vykostit. Co všechno je k tomu potřeba (náčiní) a jak jí šikovně rozporcovat a na jaké díly. Na váhu bude cca 50 kg. Nikdy jsem to nedělala. Tak nevím co stím, nebo jestli vítě o nějaké šikovné stránce na netu kde to bude napsané.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.