| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Dámy, dámy, dělal jsem půl roku v SRN na projektu a byl jsem tam docela rád, ale dítě bych tam s sebou nevzal. Jejich pravidelnost a přesnost byla príma, ale na nás si cenili právě tu kreativitu.

Byl jsem rád, že na německém projektu je s jejich důsledností v projektové dokumentaci uvedeno i kde je jídelna a hajzlíky, ale on ten projet šel přesně s jejich precizností a důsledností celý do háje, protože uvěřili americkému dodavateli, že jeho produkt bude mít popsané vlastnosti i pro větší počet uživatelů a nepochopili, že to byl jen marketing. A protože se nikdy neodchýlili od stanovené linky, tak to nikdo nevyzkoušel a důsledky se projevili až nakonec.

Možná by se dalo o tom problému s domácí školou soudit před evropskými orgány jako o překážce mobility pracovní síly, což je základní PRÁVO občana EU. Měl jsem k tomu trochu kdysi nakročeno, protože jsem uvažoval o práci v SRN a psal jsem na velvyslanectví, jak je to s domácí školou, protože jsem uvažoval, že kvůli kratšímu pobytu (rok či dva) a kvůli postižení dětí je nebudu cpát do německé školy... Neodpověděli.

Přiznávám se, že mne podobné postoje v SRN vždy trochu provokovaly a svým kolegům, s nimiž jsem vždycky měl jinak dobré vztahy, jsem v těchto situacích dával občas v hospodě najevo, že toho nacismu v nich zůstalo ještě daleko více, než si myslí...

Třeba když při úspěšném buildu verze projektu automaticky pouštěli na závěr Preussens Gloria (http://www.youtube.com/watch?v=NZqRMZIxwd4).Říka jsem jim, že mi to připomíná film, kdy při této písni Vůdce 15.3. přehlíží na Pražském hradě německé jednotky... ~o~ Ale že na druhou stranu včasnou kapitulací do českých rukou zachránili Prahu, protože jinak by se tam střetli s Rusy a to by nezbyl kámen na kameni... jako v jejich historických městech.~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.