Rachel, jojo, asi to tak bude - urcite to s uvolnovanim prehanim.
Me starsi dite, pokud si tedy vzpominam presne, bylo za celych 10 let skolni dochazky uvolneno v souctu uz celych 10 dni!! A z toho pet dni bylo studijnich - navstevovalo skolu v anglii.
Me mladsi dite odchodilo jiz 6 let a bylo tez uvolneno 10 dni a pet dni z toho tez chodilo do skoly a drelo v Anglii anglinu.
Jsem hrozna uvolnujici matka, po detech chci navic vysledky! prestoze deti takhle primo STRASNE uvolnuju z vyucovani, meli obe me deti zatim VZDY vyznamenani, casto jsou nejlepsimi z jejich trid a pokud nekdo nevi, co to znamena mit vyznamenani, tak to rada vysvetlim - ani jedno me dite jeste nikdy nemelo na vyzu horsi znamku, nez je trojka.
Ale jiste, z duvodu pohrbu jsem starsi dite uvolnila za dobu dochazky jiz dokonce 2x! Nastesti posledni zemrely prarodic stihl zemrit az v posledni skolni den, 30. cervna, navic to byla sobota, cili vyzo se tehdy rozdavalo v patek. Tim padem nez jsem zajistila pohreb, tak byla uz doba prazdnin a dite tak potreti z duvodu pohrbu nic nezameskalo
Presto zde opakovane dostavam kapky za to, ze je mi pribuzenstvo milejsi nez skolni dochazka a ze s poslednim prarodicem (o ta hruza !) poslu dite na CELYCH 5 dni na lyzak! Nepredstavitelna matka!
Nejvic mne to teda fascinuje u Mickey, ktera samA chodilA do skoly mnoho let, nez te maturity dosahL ( nebo to bylo jeste obdobi dosahlA
). Mickey mi tu klidne bude psat, ze pustit dite na rok do ciziny z hlediska veku (a naslednemu opakovani rocniku) NEVADI, ale uvolneni z duvodu dovolene na par dni ve skolnim roce je prakticky hnus fialovej :).