Ale to není jen v ČR. Žila jsem několik let v zahraničí (konkrétně Anglie a USA)a pokud se jednalo o pracující rodinu s menšíma dětma, tak taky neměli na to,a by si jezdili na dovolené do zahraničí a měli co dělat, aby zaplatili náklady na běžný rodinný provoz. Za mě ještě můžu říct, ža tam navíc ani nebyly takové sociální jistoty jak v CR. V USA jsme spláceli hypo na malý rodinný domek, v práci jsme se měli co otáčet, abychom to všechno bez problémů zvládli nedejbože aby náhodou vypadl příjem jednoho z nás. V Anglii jsem zase viděla spoustu rodin, co si nemohli dovolit ani zůstat s dítětem doma přeba o jarních prázdninách, natož s nima jet někam do dovolenou. On je chleba o dvou kůrkách všude...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.