Maso do vývaru krátce opékám, pak opláchnu (dle kuchařky Romana Vaňka), zaliju studenou vodou, přivedu k varu, nechám pobublávat. Takže asi manžela ukecám na papiňák. Ale netuším značku. Jsou nějaké lepší než jiné? Mimochodem, nebude v Brně autogramiáda Celoroční kuchařky? Už mám doma jednu kuchařku s podpisem, tak že by k ní přibyla další.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.