Ahoj, chtěla bych udělat domácí játrovou paštiku, nějaké recepty už mám. Dozvěděla jsem se, že prý se musí paštika zavařovat na 2x, jeden den hodinu a druhý den dovařit taky hodinu. Že se prý z toho masa uvolňují nějaké toxiny či co. U receptů, které jsem našla na internetu, nikdo nic takového nepíše. Jak to teda je? A kdo z vás zavařuje, dal by jste mi sem nějaký váš ověřený recept? Děkuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.