Zdravím, možná jsem to měla dát spíš pod dotazníky - jsem jenom zvědavá Jak dlouho musí ve vaší školce děti po obědě spát (ležet)? A týká se to i předškoláků, nebo ty mají jiný režim?
U nás mají zhruba 1,5 h na převlékání, čtení pohádky a spaní, takže počítám, že odpočívají asi hodinu. Předškoláci spát nemusí, ani ležet, mají svůj program ve vedlejší třídě. Zdá se mi to jako rozumné řešení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.