| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Míváme taky kila domácích sklizených fazolí. Sušíme. Co se ti zdá naklíčené. rychle uvař, pak uvařené skladujeme v mrazničce ve vaničkách od Ramy apod. Pak stčí vytáhnout krabičku a máš za chvíli polívku, pak děláme smetanové (zaklechtané kysanou smetanou s moukou), chilli con carne (i bez masa, třeba s klobásou), polívky, nebo s nějakou zeleninovou směsí.
Jednou mamka vařila fazole na fazolový dort a zapoměla na ně, odešla na návštěvu... dodnes cítím ten smrad a hrnec putoval do popelnice.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.


(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.