zajímá mě, zda některá na sobě dokázala zapracovat aby se stala tou zajímavou? pakliže partner vyžaduje ženu, na kterou může být pyšný a hrdý, chce ženu, ke které může až téměř vzhlížet, jde to změnit mávnutím proutku?
sama osobně si myslím, že motivace zvenčí je jako smrad a brzo vyvane, ale řekněme, že motivaci mám velkou, ale jsem značně skeptická, jak ze sebe udělat ,,něco a někoho,, kým momentálně nejsem. nejde to úplně přes moji přirozenost, ale jde to přes mé nynější sebevědomí, schopnosti a momentální přesvědčení o sobě samotné. upřímně, taky nemám příliš sil, dělat ze sebe organizátorku klubu dvojčat, podnikatelku a předsedkyni čtenářskýho klubu krajské knihovny. nemám krom sil ani čas chodit na přednášky na místní univerzitu, natož začít studovat vš. nemám chuť hledat si v cizím prostředí kamarádky, které mě budou obdivovat a tím dají chlapovi důvod proč mě obdivovat...
a proč to vše? abych v něm vzbudila důvod pro lásku.
z toho všeho mi vychází, že jsem málo dobrá aby mě miloval. to všechno se uvnitř pere s tím, že já jo, já ho miluju, fakt moc. asi se masochista
tak tedy - jak se udělat zajímavou, krucišpr...? povedlo se to některé z vás? byly ste postavené před takovou situaci?