Spíš je to o tom, že život je otázkou priorit. Četla jsem v místním plátku o rodině, kteří se dostali na ulici, když zavřeli azylák, protože on přišel o práci. Ona čekala druhé dítě a důrazně požadovali po obci aby jejich situaci řešila a přidělila jim byt(bylo to v UK v malém městečku, kde nejsou žádní bezdomovci) Pak jsem je viděla v obchodě, kdy jsem pracovala jak nakupovali spoustu kravin.Ona pak šla po ulici s gígem a vykuřovala si asi v 7 měs těhotenství....prostě slepičí mozky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.