Přidat odpověď
no skoro by se dalo říct, že je to tak. má soukromou VŠ (platil tchán), sice jen titul Bc. ale já jen maturitu. - jo takže žádný matfizák, nebo kybernet (nebop jak se to řekne), ale hezky zaplacenej bakalář. no jo, těch je.
je hezkej, prostě pěknej mladej chlap, - no, tak tohle je hodně subjektivní, já třeba vyloženě podle líbivé nažehlené metroše nesnáším, přijdou mi oslizlí, j chci chlapa ošlehané tváře, co má jednu malou vadu na kráse, třeba odstátý uši, nebo u toho mýho trošičku pupík a legračně krátký nohy.
chodí na tréninky ruské sebeobrany (dost tvrďácká sranda) - no, ten můj chodí na izraelskou sebeobranu a co.
a po otci převzal upadající firmu a staví ji na nohy. - jo tak, takže jede ve stopách papínka. jj, taky jednoho znám, akorát se ohrnuje nad těmi, co začínají fakt sami z ničeho.
včera mi povídal, že si uvědomuje, že to tak je, že je trochu narcis, ale že je obdivovaný okolím běžně, že si na pozornost zvykl.... co mu na to říct.... - tohle je normální pro 16letýho puberťáka s uhrama a obr sebevědomím, ale ne pro dospělýho vyzrálýho chlapa.
"ale vždyť já za to nemůžu, ona mě tak chtěla. no, neberte mě, když jsem tak neodolatelný". pořád nic?
Předchozí