Dělala jsem ji podle legalizace.cz z konopí setého.Přesnou dávku zelené hmoty si nepamatuji(to najdeš na stránkách),nicméně bylo to cca 150 g na kilo sádla. Rozstříhala jsem čerstvé lístky,palice a co bylo pomocí nůžek na bylinky na drobno a vložila do pekáče se sádlem vepřovým hřbetním.V troubě na velice málo(tak na 100 st.) hodinku prohřívala,nechala vystydnout a opakovala ještě dvakrát po 24 hodinách. Za horka jsem přefiltrovala do malých skleniček.Ta filtrace je dost důležitá,pozůstatky rostlinek v masti prý dráždí. Mast je zelená,pěkně voní.Uchovávám v lednici a jedno balení v koupelně.I to,které je v pokojové teplotě má přijatelnou konzistenci,neteče. Sádlo je z Alberta.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.