V sýrech, kupovaném pečivu i dalších potavinách je soli spousta, přidávat ji domácím vařením je celkem zbytečné. Navíc sodíkových iontů je dostatek i normálně v přirozené potravě. chloridové nijak obzvláš´t nepotřebujeme, těch solí dostáváme nadbytek.
Ale jak už někdo psal, ve školce už bude mít slaného habakuk, mimojiné proto, že jídelny školek obvykle vaří zároveň školám a těm už solí úplně běžně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.