Poridila bych normální kompakt za prizniviu cenu. Bud ze začátku nastavit automat a Pozdeji přidávat funkce nebo třeba ti dítko pochopí hned.. do dětských bych nesla, pewci jen to není hračka.
A jen pro ted nevím koho - můj otec velice rad foti, ovšem kvalita snimku je... no jak to říct.... tristní.. a to má kvalitní zrcadlovku, no ale prostě to neumí... už mockrat sam uznal ze já s kompaktem udělám lepší fotky než on. Takže pokud potřebují vyfotit něco důležitého, s radosti si pujcim jeho zrcadlivku a fakt si s tím vyhraju.pokud to to dítě baví, podpořila bych ho.
Za chyby se omlouvam, píšu z mobilu a blbe se mi to tu opravuje...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.