Antheo, já toto dělám. Všichni snad známe teorii sebenaplňujícího se proroctví, a já se odmítám soudobému mainstreemu, který generuje tragický koncec civilizace, podrobit. Ty dobré, pozitivní možnosti lidstva jako celku i každého jednoho jsou ohromné. Nevím, proč nás to tak táhne k tragédii. Tak já alespoň kdykoliv se mi podaří neusnout v okamžiku položení hlavy na polštář, jdu do meditace a představuji si ten svět, jaký si přeji pro své dítě... krom těch maličkostí, o které se vědomě snažím během dne.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.