Na jaře. Jela jsem Slevomaty, takže od rána do večera v práci - vyzvedávání se řešila tak nějak všelijak. V Út byl kroužek karate který navazoval tak nějak po konci družiny, takže jsem jezdila pro dítě až v půl šesté a tak jsem měla i zorganizované lidi. V Út volali, že kroužek odpadá. Takže jsem si řekla, že jak udělám klientku, tak hned v pauze zavolám manželovi ať ho vyzvedne. Jenže jak byl nával - prostě mi to z té hlavy vypadlo. V Pět hodiny jsem se konečně dostala k telefonu a vidím - zmeškané hovory z družiny a plno cizích čísel. Krve by se ve mně nedořezal. Zachránila mě kamarádka, která bydlí kousek. Průšvih jako blázen, který měl ještě šílenou dohru
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.