| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zerat,

přesně!

Přidávám se k těm, koho děsí krátká paměť i pamětníků, a kolik lidí by svobodu prodalo za kus žvance.

Parisi - uvědomme si, prosím, že se o korupčních kauzách tolik píše mimo jiné proto, že se o nich SMÍ psát. Za socíku se nesmělo psát leccos a o čem se nepíše, to jako by nebylo.

Cítím se MNOHEM, NESROVNATELNĚ svobodněji než za socíku a pravdu řečeno vůbec nechápu, jak to může někdo srovnávat a s vážnou tváří tvrdit, že je to stejný nebo dneska horší.

S tou nejistotou - kdybychom žili přesně tak skromně, jako za socíku, tak bychom i dneska vyšli se skromnými prostředky, ale to se už nikomu nechce.

Představovat si pod pojmem "nesvoboda" to, že nemůžu úplně všechno, co mě napadne, je uvažování těžce nezralé, ač mnoha lidem zřejmě vlastní. Považovat to, že mě limitujou peníze, případně důsledky mé volby (když si pořídím rodinu, těžko odjedu na půl roku do Himalájí) za NESVOBODU, to mi hlava skutečně nebere.

Pro mě je podstatné to, že si můžu žít po svém tak, jak umím a chci, a NIKDO mi do toho nekecá. Ovšem musím se sama starat o trochu víc, než když kecal, což mně osobně naprosto vyhovuje a doufám, že ti, kterým ne, to zase nezvrátí na opačnou stranu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.