Aky, ano no byla jsem na dávkách hmotné nouze, a v té době samoživitelka 14 až 16 leté dcery, dcera v té době chodila na soukromou základku se školným 11000 ročně, do lidovky na flétnu a byla v na 6 týdnů v lázních. část doby byla na SŠ na intru 280 km od domova. Bylo to těžké, ale dala jsem to s částečnou pomocí rodiny, ale dala dala. Jako bylo to strašný období, ale návrat do reálného socializmu si kvůli tomu nepřeju a tato zkušenost, mě názorově hodila ještě víc do prava než jsem byla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.