Radulle,jsem vedoucí v tescu expres,teď tedy na mateřské,ale jinak jsem byla i na hypermartetu a´než jsem šla na mateřskou byla jsem na pobočce v Praze.
Brigádníci si mohou čas přizpůsobit jen a jen velice víjmečně,opravdu se to spíše nedá,záleží to hlavně na mamgerovi prodejny.A plat určitě není 100 za hodinu,to je možná když se přihlásíte přes agenturu a Ti vás pak platí,ale pokud Vás příjme tesco,tak tolik mít určitě nebudete.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.