Milá Viki (doufám, že Tě tak můžu oslovovat), toť ovšem jiná. Pro dětátko v bříšku není ani tak podstatné CO rodiče říkají jako TÓN hlasu a hlavně duševní rozpoložení maminky. Pokud se Tvůj muž vrací domů opilý a křičí není to dobré pro Tebe, ale ani pro vaše děťátko. Bohužel Ti poradit nemůžu, protože každá rada drahá a já ani neznám podrobnosti vašeho vztahu. Pokud by Ti bylo moc smutno, můžeme si psát po emailu. Tady na rodince bych nerada zacházela do detailů. Kdybys o to stála - napiš mi a nějak se domluvíme... Hodně síly a pevných nervů v tak těžkém období. Představ si, že já jsem se vždycky v těhotenství rozvedla. A tak mám teď na krku 4 děti, každý s jinym a jsem 4x rozvedená. Ale ze mne si příklad neber. To není řešení!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.