Mně nejde o nic¨, o co by jí mělo ? Nevím čemu nerozumíte. Navrhovala jste - formou dotazu - vyšetření imunity před očkováním. K tomu jsem napsal, co jsem napsal. Nemá to žádný smysl. Jiná věc samozřejmě je, pokud dítko má nějaké potíže či risika, která ukazují na možnost poruchy. Ale ty potíže a ta risika se zjistá právě tím "pohledem", jak jsem psal. Pak je možno cílit další postup diagnostický i terapeutiocký.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.