Přidat odpověď
To je složité, pokud se tím člověk podrobněji zabývá, obvykle zjistí, že rizika očkování jsou vyšší než neočkování. Problematické místo je v tom co by se stalo kdyby se tak rozhodli všichni. Máme známého pediatra, který kvůli očkování vystoupil z lékařské komory a ten nám řekl dost informací na to abychom se postavili na čas proti zákonu.
Podle mě je hlavní problém v tom, že se očkuje před druhým rokem života, dokonce už po druhém měsíci věku, to je tak velký útok na nervovou soustavu, že to u mnoha dětí nezůstane bez následků, jen se ty následky ve finále očkování vůbec nepříčítají. Všelijaké ty ADHD a SPU, autismus, alergie... v tak vysoké míře jako je máme dnes tady nejsou jen tak z ničeho. Dostat do tak malého tělíčka destinásobky povoleného množství soli hliníku a vůbec těch nosičů hlavní očkovací látky je prostě příliš nebezpečné.
Každý se musí rozhodnout sám a vyhodnotit, které riziko považuje za větší, zda očkovat či nikoliv nebo později. Osobně jsem měla taky nahnáno, ale zatím se mi to bohatě vyplatilo.
Předchozí