Přidat odpověď
"takové zjištění nemůžete doložit žádným důkazem, kdybnyste jen trochu znala statistiky týkající se věci, zjistila byste něco úplně jiného
Statistiky v ČR jsou vylhané, většina doktorů vůbec nehlásí vedlejší účinky očkování.
"to je namístě, vždyť právě tyto děti v tomto věku podléhají oněm nemocem výrazně častěji, než starší. Pseudologika o výhodnosti pozdějšího očkování je příšerná."
Přemýšlím, kam bych svoje dítě v prvním roce života musela tahat, aby dostalo jednu z těch nemocí, na kterou se očkuje Hexou. Můj názor je, že tak malé dítě má být doma, na zahradě, popřípadě na procházce v kočáru. Sourozence ve školce nemá, nakazit by se mohla leda tak právě u té doktorky. Pokud má někdo potřebu dítě protáhnout mnoha zeměmi v otmto věku, tak je očkování asi na místě.
- "to je tak velký útok na nervovou soustavu, že to u mnoha dětí nezůstane bez následků, jen se ty následky ve finále očkování vůbec nepříčítají."
"agha, takže to bude z očkování. Bezpočty příčerných chemikálií jsou strkány do děcek, ale tady bude příčinou vakcína. Typická klamavá logika."
Bude to nejspíš součet více faktorů nejen očkování, mluvila jsem s jednou profesourkou chemickotechnologicé vysko školy v Praze a ta na to má stejný názor, spelulovala např. i o vlivu ultrazvuku
- " destinásobky povoleného množství soli hliníku"
Ty soli bych musela dohledat, už jsem tady ty limity jednou dávala. Nepamatuju si to přesně.
Předchozí