Když ho necháme tam kde je, nikdy (nebo jen velmi málo pravděpodobně) se k němu dostaneme - znovuvybudovaní těžební infrastruktury bude mít astronomické náklady.
Nechat v zemi něco co můžu téměř bez nákladů prodat, a já si navíc myslím, že po vytěžení a rekultivaci za 50 let nikdo nepozná že se tam těžilo mi přijde škoda.
Nebavím se tady o půlce republiky, bavíme se o doslova pár kilometrů čtverečních, kde snad kromně místních nikdo nebyl. Je to jako říct zrušíme obec barchovice je pod ní uhlí, a ČR bude stejná předtím jako potom jen o něco bohatší, aby to mohl někdo rozkrást (ale to je jiná kapitola).
Budováním průmyslu se podle mně příroda poškodí více, nehledě na následnou trvalou dopravu tam a zpět a škodliviny po celé zemi (zvlášť lehký průmysl nebude používat železnici)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.