| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Zuuzo, žel tohle vše na podlaze je podle mě masakr - popravdě jsem neskutečně ráda, že pod vámi nebydlíme. To nemyslím nikterak zle, ale nad námi mají dlažbu v kombinaci s plovoučkou, a jak tam chodila před lety malá holčička a dupavá paní, tak nám to rezonovalo opravdu v celém bytě. Byl to tenkrát nad námi nájemní byt a fakt to byl masakr. Když se ta malá rozhodla večer pořádat běžecké závody a běhala po bytě, tak to opravdu bylo na špunty do uší ~k~ Paní občas ještě ráno udělala to, že tam pobíhala v kramflecích než odešla do práce - vzbudila nás spolehlivě. Navíc když se hádali s mužem, tak jsme to měli jak v přímém přenosu - nevím, jestli tyhle pevné podlahy nějak víc odrážejí i mluvu ~d~
Dlažba je v paneláku za trest a plovoučky taky, pokud nejsou skutečně velmi dobře odizolované- ale ono i kdyby byly dobře odizolované, tak ty nárazy prostě budou, protože jsou to tvrdé podlahy ~d~. Pokud si sousedka jen občas stěžuje vám, tak bych byla v klidu, horší by to opravdu bylo ve chvíli, kdy by si zavolala hygienu a začala řešit jaký hluk od vás od chůze jde - já jsem takovýhle spor v paneláku nezažila, ale v jedné podobné diskusi jsem to schytala od nějaké paní, která mi psala, že mě může justice dotlačit k tomu, že budu muset udělat pořádně podlahy a ještě můžu dostat pokutu a budu hradit ty soudní náklady ~e~ ~8~
Popravdě, my máme skvělé sousedy pod námi, ale taky máme v 97% procentech místností vysoké koberce s filcem a říkají, že jsme v pohodě, nestěžovali si nikdy na dupání apod. Jenže máme nové sousedy nad námi - pár, ale zřejmě nechtějí děti nebo nemůžou mít, takže říkala, že občas ji vyděsí, jak holky zakřičí... njn mají zvučné hlasy ~d~ Já se přiznávám, že čím jsme starší, tím víc nás panelák sejří. Mám takový pocit, že jsem se za posledních 9 let pořádně vyspala jen u mojí maminky na vesnici v RD. Tady mě budí občas ráno pes sousedů, který jen otevře oči už blafá a vynucuje si venčení, tu a tam si nad námi položí na zem mobil a vzbudí mě ranní vibrace budíku ~7~ a nebo mají sousedé pod námi u sebe vnoučátka v neděli ráno mají v 7 hodin potřebu je jít budit tak halasně, že probudí 100% sousedy... Naše holky jsou od rána do večera stabilně buzerované námi, že nemají křičet, nemají běhat když už mají jít ven, tak musím nechat práce a jít s nimi, veškeré jejich aktivity, které by mohly dělat na vesnici sami, tak tady je musí jeden z nás dělat s nimi (venku)... Nebaví mě to a baví mě to míň a míň- asi jak stárnu, tak víc potřebuju trošku klidu, moci si jít lehnout v klidu, kdy potřebuju a ne řešit to, že pod námi křik, nad námi tamto... ~d~. Letos jsme na začátku léta byli na dovolené v rodinném pensionu a defakto nás to nakoplo a stěhujeme se na RD. Řekli jsme si, že vezmeme cokoliv, co nás zaujme a k čemu citově přilneme, hlavně nemít nikoho pod sebou a nad sebou a nesdílet s nikým nic společného, aspoň pár metrů zahrádky ~t~ Finanční limity nám sice nedovolili koupit krásný domek s velkou zahradou, ale věřím, že život v řadovce bude 1000x lepší než celý život v paneláku. Pokud vás bude sousedka takhle vydeptávat, fakt bych už v bytě do ničeho neinvestovala a naopak bych radila jít taky na RD ~:-D ~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.