Arsielo, tak to mám taky. Naposledy např. už asi 6 týdnů se mi zdál "divnej" náš potkan, konzultovala jsem to v pátek s chovatelkou, další čtvrtek už jsem si řekla, že ho nechám uspat a na pátek objednala veterináře. Pomazlili jsme ho, dostal k večeři tuňáka, ráno jsem ho našla v pelíšku studeného. Podobně to mám s lidmi (mě blízkými) okolo. Kamarádka vždycky ze srandy říká - přijď na kafe, podívat se na malou, mě se nezdá. Přijdu, kouknu na ni a řeknu - běž s ní k doktorovi/to bude ok... Nikdy jsem se nespletla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.